Hoe worden de USB Sticks bedrukt?

 • 0
 • 11/11/2012

Al onze USB Sticks zijn uniek, want ze zijn speciaal ontworpen om te worden gepersonaliseerd.

Veel van onze producten kunnen bijna geheel worden gepersonaliseerd met een logo of andere uiting. Wij maken hiervoor gebruik van personalisatietechnieken die onuitwisbaar zijn en dus een leven lang meegaan.

Afhankelijk van het gekozen model gebruiken wij een van de volgende druktechnieken :

 • Full Colour Doming
  Een logo maakt de meeste indruk als het in full colour geprint is. Dankzij onze digitale printtechniek kunnen wij een logo in elke gewenste kleur afdrukken, zonder dat u hiervoor extra betaalt. Het is zelfs mogelijk foto’s te printen.
  Wij voorzien elke print van een krasvaste acryllaag (doming), waardoor deze nog meer opvalt en zelfs na veelvuldig gebruik van de stick perfect zichtbaar blijft.
 • Zeefdruk
  Zeefdruk is de meest gebruikte druktechniek opUSB sticks voor logo’s die uit Pantonekleuren bestaan. Zeefdruk garandeert een goede dekking van de inkt en waarheidsgetrouwe kleuren.
 • Full Colour Digitale Druk
  Digitale bedrukking van USB Sticks is door de nieuwste technieken mogelijk op platte modellen zoals de creditcard USB Stick. Deze printtechniek heeft een zeer hoge resolutie met een optimaal drukresultaat. Zelfs individuele bedrukkingen zijn hierdoor mogelijk. Ideaal voor uw one-to-one marketing campagne.
 • Digitale Lasergravure
  Er zijn veel redenen om te kiezen voor een lasergravure. Het is eenstijlvolle manier om een logo of tekst op een product aan te brengen, de gravures zijn onuitwisbaar en het is bovendien de meest voordelige personalisatiemethode. Bedrukteusbsticks.be heeft daarom een aantal modellen USB sticks in haar assortiment die uitermate geschikt zijn om gegraveerd te worden. Onze nauwkeurige lasergraveermachines geven een logo of tekst altijd perfect weer.

Bent u op zoek naar een heel persoonlijk cadeau? Wij kunnen series producten maken met individuele prints of gravures, bijvoorbeeld namen.
U kan bijvoorbeeld USB sticks bestellen voor alle medewerkers van uw organisatie, met het logo van het bedrijf aan één zijde en de naam van de medewerker aan de andere zijde.

Dit kan ook een interessante oplossing zijn voor scholen, om verlies of het verwisselen van USB sticks te voorkomen.

Deze individueel gepersonaliseerde service is mogelijk voor bijna alle producten uit ons assortiment.

Leave a Reply